O le a le eseesega i le va o le uaea feso'otaiga i totonu ma le uaea feso'otaiga i fafo?

O le eseesega tele i le va o le uaea fesoʻotaiga i fafo ma le uaea fesoʻotaiga i totonu o le paʻu fafo.

O le uaea feso'otaiga i totonu e na'o le tasi le pa'u o le uaea, lea e sili atu ona vaivai ina ia mafai ai ona fa'aogaina uaea i totonu. Le uaea feso'ota'iga i totonu e le maua le pa'u mafiafia o le uaea feso'ota'iga i fafo, e le o iai fo'i le pa'u fa'alua ole uaea feso'otaiga i fafo, lea. e le faia se sao lelei i le waterproofing ma le la puipuiga outsides.Indoor network cable paʻu i fafo o se vaega o le PVC faia, faʻaoga i totonu o le uaea fesoʻotaʻiga, tele lava mimilo paga, e masani lava e leai ni fua faapolofesa waterproof, sturdiness e le malosi.

O lo'o fa'aogaina le uaea feso'ota'iga i fafo i le uaea i fafo e mafiafia le pa'u o le uaea i fafo nai lo le uaea feso'ota'iga i totonu ma e sili atu ma le tasi le fa'aofuofu PE i totonu, o le matafaioi autu o le susu ma le sunscreen, tensile ma compressive.Fa'aaogaina mo le siosiomaga i fafo uaea, mafiafia pa'u, tensile ma compressive malosi.O se uaea fa'afefe vai mo uaea i fafo. Ua vaevaeina le uaea feso'ota'iga i fafo i le uaea feso'ota'iga unshielded ma uaea feso'ota'iga talipupuni.

faletupe ata

Fesootaiga uaea fausaga

Uaea feso'ota'iga i totonu: Super Category 5 uaea feso'ota'iga i totonu e na'o le tasi le apa o le pa'u PVC + 4 paipa ta'amilomilo + se uaea ta'i.Category 6 i totonu uaea o le ai ai se isi auivi koluse paepae pa'epa'e (o le auivi koluse pa'epa'e i totonu o le uaea e le o le fa'avae mo le fuafuaina pe o se Category 6 cable, ae fa'alagolago lava pe mafai ona fetaui ma le Category 6 standard.

Uaea feso'ota'iga i fafo: Uaea feso'ota'iga i fafo e lua pa'u i fafo, o le pito i fafo o le pa'u pa'u pa'u pa'u pa'u vai, ma o le pito i totonu o le PVC pa'u totonu + 4 pa'u mimilo + o se uaea ta'a.Category 6 uaea feso'otaiga i fafo o lo'o iai fo'i se auivi koluse pa'epa'e fa'aopoopo.

Le matafaioi a le uaea fesoʻotaʻiga

I totonu o fesootaiga uaea matafaioi: i totonu uaea fesootaiga i totonu na o se vaega o le PVC pa'u fafo e masani lava ona faaaoga le siosiomaga i totonu uaea le tele o tulimanu, tele-punu mana'oga uaea ma tausia le vaivai.

O le matafaioi o le uaea fesoʻotaʻiga i fafo: uaea fesoʻotaʻiga i fafo o loʻo faʻaalia i se vaega i fafo o le paʻu uliuli PE paʻu vai + paʻu totonu o le paʻu PVC, e masani lava e faʻafetaui i le suiga o le siosiomaga i fafo, e taʻalo le matafaioi o le susu ma le sunscreen, tensile ma compressive, i le uaea i fafo, e le faigofie ona toso i totonu o le paʻu fafo, e puipuia ai le apamemea autu.


Taimi meli: Ian-09-2023